S OVIM POKLONIMA ZA DJECU NE MOŽETE POGRIJEŠITI

1. Slatkiši
Sa slatkišima poput čokolada i bombona sigurno nećete pogriješiti. Približavanjem vremena darivanja, mnoge trgovine u svojoj ponudi trenutno imaju razne povoljne pakete slatkiša . Savjetujemo jedino da pripazite na optimalne količine šećera koje ćete pokloniti djeci.

2. Knjige i bojanke za djecu
Vesele i šarene knjige koje će djecu odvesti u svijet pustolovina nešto je što vaši mališani svakako moraju imati tokom djetinjstva. U širokoj ponudi brojnih knjižara svakako ćete uspjeti za vrlo povoljnu cijenu pronaći nešto što bi se vašoj djeci svidjelo, od klasičnih bajki i basni pa do popularne beletristike i romana namijenjenih mladima.
3. Crtani filmovi
Svako dijete obožava gledati crtane filmove i teško da možete pogriješiti u njihovom odabiru.
U posljednje vrijeme je popularna prodaja crtanih filmova na kioscima širom grada ili raznim supermarketima, tako da tamo također možete pronaći raznolike crtiće. Prije kupovine, razgovarajte s djetetom i raspitajte se postoji li neki određeni crtić koji želi pogledati te ga iznenadite njegovim vlastitim odabirom.
4. Zimska oprema
Za sigurnu igru na snijegu, važno je da su vaši mališani toplo obučeni. Zato im prije sniježnih radosti možete pokloniti nešto od zimske opreme koja će im svakako dobro doći, a u koju se posebice ubrajaju obavezne rukavite, kapa i šal. Ukoliko ste skloni samostalnoj izradi odjeće te znate sami isplesti poneki od navedenih odjevnih materijala, odaberite omiljenu boju vaših mališana i izradite mu poklon. Pritom ih možete ukrasiti raznim ukrasnim perlicama ili mašnicama, ovisno o sklonosti i željama.
5. Igračke
Svakoj novoj igrački djeca će se posebno oduševiti. Među mnoštvom igračaka koje danas možete nabaviti u skoro svakoj bolje opremljenoj trgovini, možete kupiti sasvim jednostvne igračke poput  raznih lutaka ili nogometog seta. Ukoliko se odlučite za poklone koji će vašoj djeci osim zabave omogućiti i razvoj kreativnosti i novih ideja, možete im pokloniti set za izradu nakita, set za izradu odjeće za lutke ili set za izradu tetovaža. Mini projektor za crtanje Disney cars je također dobar izbor. U trgovinama možete pronaći i ranolike društvene igre, ovisno o dobi djeteta. Među njima su Tombola i Rubikon.
6. Školski pribor
Nema boljeg poklona od onoga koji je koristan u svakodnevnom životu. Kako je dječji školski pribor potrošan materijal, nikada im neće biti dosta novih predmeta. U svakoj knjižari možete pronaći školski pribor od jeftinih bilježnica oslikanih omiljenim crtanim junacima do nešto skupljeg stolnog pribora. U knjižarama možete kupiti vašim mališanima pribor za crtanje s odabirom omiljene metode crtanja, flomastere neonske boje, plastelin, ulje za platno i sl.
7. Kompjutorske igrice
Veće knjižare obiluju mnoštvom kompjutorskih igrica koje možete kupiti po vrlo povoljnim cijenama. Kad god se spomenu kompjutorske igrice, mnogima se ta pomisao čini odbojnom jer smo dobro upoznati s njihovim negativnim učincima na ponašanje djece, poput ovisnosti i nespavanja. Postoji mnoštvo korisnih kompjuterskih igara koje potiču djecu na razna matematička i logična razmišljanja. Takva je primjerice igrica Zagonetke i izazovi. Igrice su također dobar poklon za mališane jer neke od njih mogu igrati u društvu. Još neke od video igara koje možete naći po povoljnim cijenama su Sonic Mega Collection , Phantasy Star Universe i igrica Golden Compass.
8. Karte za kino i lutkarske predstave
Lijepo je odmalena voditi djecu na pozoriste i kino predstave kako bi se na taj način obrazovali, a možda i odlučili priključiti nekoj glumačkoj skupini.
9. Kozmetički preparati i ukrasi
Kozmetika je također potrošan materijal koji će djeci svakodnevno dobro poslužiti. Prilikom odabira kvalitetne kozmetike, obratite pažnju na posebno dječja pakiranja jer će ona mališane vrlo razveseliti, kao i lijepi miris proizvoda koji im poklonite. Među higijenskim proizvodima, postoji mnoštvo njih
koji u kupaonicu donose još više boja i puno dobre zabave. Čak je i četkanje prvih zubića ili svakodnevno umivanje puno zabavnije uz proizvode koji su posebno prilagođeni djeci.
10. Šareni ručni satovi
Učenje djeteta da gleda na sat može se izvesti na vrlo zabavan način pa im stoga možete pokloniti sat kojim će se vrlo rado služiti. Ako vaše dijete posjeduje dugačku listu želja, najradije mu poklonite ono što najviše želi, a što možete priuštiti. Makar se radilo o povoljnom, njegovom najdražem slatkišu, osmijeh na licu ipak je najljepši poklon.