VIRALNO PISMO UČITELJU ZBOG KOJEG SU MNOGI ZAPLAKALI

Kada bi se birao najbolji učitelj, gospodin Jermaine sigurno bi bio među konkurencijom. Ovaj učitelj je jedan dan na svom radnom stolu pronašao pismo svoga učenika te ga je objavio na Twitteru, a svako ko ga je pročitao nije mogao suzdržati suze.
Markus, učenik petog razreda, poželio je svome učitelju, gospodinu Jermaineu zahvaliti na svemu što je učinio za njega te mu je napisao dirljivo pismo. Nakon što je učitelj pismo objavio na Twitteru, vrlo brzo se proširilo ovom društvenom mrežom i postalo viralno.


U pismu koje je prikupilo gotovo 500.000 lajkova te je podijeljeno više od 142.000 puta, dječak Markus napisao je:
Gospodine J,
hvala ti što si divan učitelj i što si nevjerojatan! Ova školska godina bila je toliko zabavna i uživao sam u njoj zbog tebe. Želio bih da je više učitelja poput tebe. Nikada te neću zaboraviti. Doživljavam te kao svog tatu. Nikada nisam upoznao svog pravog tatu, ali to je u redu jer se ti odnosiš prema meni kao da sam ti sin. Toliko me usrećuješ. Uvijek me nahraniš kada sam gladan i zagrliš kada sam tužan. Nikada te neću zaboraviti gospodine J. Volim te i nikada te neću zaboraviti!

I sam gospodin Jermaine u postu kojeg je napisao uz pismo priznao je da je jedva zadržao suze, a zaplakali su i mnogi koji su pročitali pismo na Twitteru.

'Želio bih da je je više učitelja poput tebe. Nikada te neću zaboraviti. Doživljavam te kao svog tatu, napisao je Markus, učenik petog razreda, svom učitelju, gospodinu Jermaineu'

Ali Markusovo pismo nije prvo koje je voljeni učitelj dobio od svojih učenika. Nakon što je gospodin Jermaine imao prometnu nesreću, njegova učenica Nina napisala mu je:
Dragi gospodine Jermaine, nadam se da se osjećaš bolje. Tvojoj porodici je sigurno grozno. Moja porodica bila je jako uznemirena kada je moja teta imala prometnu nesreću. Nadam se da ću te opet vidjeti. Ako te ne vidim, reći ću to sada odmah. Zbogom i molim te nemoj me ostaviti. Uvijek ću se sjećati učitelja koji je bio lojalan prijatelj, dobar i koji je bio zaista poseban. To si ti, gospodine Jermaine i niko ti to ne može uzeti. Uvijek ćeš biti u mojim molitvama. Volim te zauvijek, Nina

Nakon brojnih pohvala i hiljade novih sljedbenika na Twitteru, učitelj je u narednom postu poručio da sve što radi radi iz ljubavi i dan ništa ne traži zauzvrat.

Uvijek se trudim utjecati na svako dijete. Ne želim biti samo učitelj. Želim biti uzor i neko na koga se ugledaju. Jednostavno volim pomagati djeci i usrećivati ih. Ne mogu utjecati na svako dijete, ali ako mogu utjecati i na njih nekoliko, znam da radim nešto ispravno iz ljubavi, kaže Jermaine kojemu je to bila prva godina da radi kao učitelj, a već je napravio toliko puno da će ga njegovi učenici zauvijek pamtiti.