REAKCIJA OVE MAME PREMA DJECI POSTALA VIRALNI HIT NA SOCIJALNIM MREŽAMA

Na Facebooku je Jaime Primak Sullivan, autorica i glumica u jednom američkom reality-showu, pisala o danu kad za svoju djecu postala „najzločestija mama na svijetu“ – a za to je dobila odobravanje iz raznih krajeva svijeta.

„Zapravo smo imali sjajan vikend“, napisala je majka troje djece (5, 7 i 8) na Facebooku. Najprije je s djecom bila na rođendanskoj zabavi, potom na nogometnoj utakmici pa na jelu kod prijatelja. Zatim ih je odvela na sladoled.  Djeca su iščupala prodavačici sladoled iz ruku   Ali trenutak u slastičarnici je sve promijenio, napisala je Jaime: „Djevojka (vjerojatno oko 17 godina) dala je jednom po jednom mom djetetu sladoled. Nijedno je nije pogledalo u oči - nijedno se nije zahvalilo. Ni njoj, niti meni. Dakle, odlučila sam malo pričekati. Brojala sam do deset. Ispratila sam van djecu gdje sam im sasvim mirno uzela sladolede i – dok su me oni šokirano gledali – i bacila sladolede u kantu za smeće.“  Gledati u oči i reći „hvala“  Kao što je bilo za očekivati, djeca su počela plakati i urlati. Tek kad su primijetili da ih majka smireno gleda, smirili su se. „Objasnila sam im da će i oni, ako budu imali sreće, jednom imati posao kao ova mlada žena. I da bih željela da ih drugi ljudi vide. Doista vide. Gledaju u oči i zahvale se. Sa pet, sedam i osam godina prestari su da idu po svijetu bez manira i pristojnosti“, ispričala je majka.

Njen post je na Facebooku izazvao salve oduševljenja. Sakupio je oko 350.000 lajkova, gotovo 50.000 puta je podijeljen. Druge majke slavile su Jaime te podijelile svoja slična iskustva – kad su i one bile „najzločestije mame na svijetu“.  Ja neću iščupati konobaru koktel iz ruku  Naravno da je Jaimin post izazvao i mnogo ljutnje. Neki tvrde kako je previše ekstremna, da je povrijedila osjećaje svoje djece i slično. Potom je Jaime snimila video: „Razumjela sam. To su djeca, uzbuđena su kad dobiju sladoled. Ja sam majka i kad odem u kafić uzbuđena sam kad dobijem koktel. Ali konobaru nikad ne bih iščupala koktel iz ruke i nestala bez i jedne riječi zahvale. A vjerujte mi, trebam taj koktel više nego moja djeca sladoled.“