}); POSLJEDNJI POZIV NA PRIJAVU ZA LJETNU EDUKACIJU

POSLJEDNJI POZIV NA PRIJAVU ZA LJETNU EDUKACIJU


POSLJEDNJI POZIV NA PRIJAVU ZA LJETNU EDUKACIJU

Dragi naši prosvjetari,

nadam se da koristite ljetni odmor najbolje što možete i punite baterije pozitivnom energijom. 

Pred nama je još jedan ljetni mjesec u kojem smo željeli da finiširamo ljetnu edukaciju dajući vam ekstra priliku da u tišini svog doma , bez ikakvog pritiska savladate neke od esencijalnih digitalnih vještina koje vam značajno mogu pomoći u radu i podići vaš ugled u očima učenika i roditelja. (moderan nastavnik/učitelj koji poznaje digitalnu tehnologiju govori jezikom sadašnjosti i daje nadu mladom naraštaju u nove kreativne mogućnosti koje mogu dosegnuti uz korištenje digitalnih alata).Sada je idealna prilika da krenete jer nije ostalo mnogo vremena do početka škole. Kursevi koje nudimo su dokazano dobri u toj mjeri da ćete nakon njih svoje vještine najmanje utrostručiti.

Jedna naša vrijedna polaznica Milica Vujsić - učiteljica je to ovako iskazala:

“Edukacija bez premca na ovim našim prostorima, sadržajna, jasna, neopterećujuća (sami organizujete vrijeme edukacije) i ono što je najvažnije primjenjiva. Svaka čast za kreatora i realizatora”

Pozivamo vas da se prijavite i na vrijeme obezbjedite svoje kurseve.

Krajnji rok prijave je 5.8.2022 godine

Kurseve možete odabrati pojedinačno ili u kompletu. Nakon prijave ćete dobiti više podataka o samim kursevima i načinu rada.

Pozdrav i ugodno ljeto želim

Miro Pandur edukator i mentor kurseva


 PRIJAVI SE NA LJETNU EDUKACIJU

P.S. Kao posebnu garanciju nudimo mogućnost povrata novca ukoliko utvrdite da ovi kursevi ne ispunjavaju vaša očekivanja