}); DONACIJE ZA PODRŠKU STRANICI UČITELJ 21. VIJEKA

DONACIJE ZA PODRŠKU STRANICI UČITELJ 21. VIJEKA

 


Dobro došli  na Patreon  stranicu podrške za našu stranicu Učitelj 21. vijeka.

Ovdje možete, kao znak podrške edukativnoj platformi Učitelj 21. vijeka , donirati sredstva koja će nam pomoći u daljem radu.
Svaka podrška nam je dobro došla i zasigurno će utjecati na opstanak naše stranice i poboljšanje kvalitete sadržaja.
Učitelj 21. vijeka je do sada privukao pažnju mnogih prosvjetara upravo zbog činjenice da osnažujemo i ohrabrujemo plemenitost učiteljske profesije, smatrajući je fundamentalnom za napredak društva.
Od organizacije besplatnih webinara za digitalnu pismenost prosvjetara do motivirajućih tekstova koji osvjetljavaju značaj učitelja danas, postali smo prijateljsko mjesto susreta učitelja, nastavnika i profesora, kao i roditelja iz čitave regije.
Nimalo laganom i prevažnom učiteljskom pozivu  dajemo dignitet koji mu pripada, budeći tako svijest i kod roditelja i kod nadležnih struktura da sa više pažnje i uvažavanja pomognu ovoj struci.
U nelojalnoj konkurenciji sa senzacionalističkim medijima koji putem skandala i raznoraznih intriga plijene pažnju mase ljudi, edukativni portali poput Učitelja 21. vijeka nemaju veliku šansu, bez Vaše pomoći.
Zato, hvala Vam što ste došli na ovu stranicu i što želite postati naš donator i tako utjecati da kvalitetni i korisni sadržaji ostanu dostupni u stalnoj potrebi za ličnim i profesionalnim razvojem.
Donaciju možete izvršiti ovdje: