}); POKLON KOD ZA KURSEVE - DIGITALNA PISMENOST ZA LAKŠI I KVALITETNIJI RAD U UČIONICI I IZVAN NJE

POKLON KOD ZA KURSEVE - DIGITALNA PISMENOST ZA LAKŠI I KVALITETNIJI RAD U UČIONICI I IZVAN NJE

Poštovani članovi grupe DIGITALNI ALATI U NASTAVI,

Kao što sam već najavio vrijeme je da iskoristite POKLON KOD za pristup kursevima.

Kursevi će početi u januaru 2022 godine, tačnije 3.1.2022 godine.

Razumijem da mnogim nastavnicima nije lako nakaniti se i naučiti nešto novo jer učenje uvijek iziskuje određeni napor i vrijeme.

Često čujem kako "danas sve ima na internetu" i zašto bi onda neko uopšte pohađao neki kurs.

Referirajući se na tu tvrdnju, mogu reći da, zaista, onaj ko je uporan može mnoge materijale i instrukcije pronaći na internetu samo će mu za to biti potrebni nebrojeni sati istraživanja i pretraživanja. U svijetu ima dosta kvalitetnih edukatora od kojih se može saznati mnogo, ima i dosta besplatnih materijala tako da uvijek imate priliku naučiti iz tih izvora.

Jeste da su ti materijali rasuti svukuda, često su i na stranom jeziku, neki su snimljeni kvalitetno neki nisu itd. 

Moji kursevi su plod višegodišnjeg iskustva u radu sa digitalnim alatima. Na osnovu tog iskustva mogu pojednostaviti stvari do jasnoće koja je potrebna svakom onom ko još nije na "ti" sa tehnologijom i tako ohrabriti Nevjerne Tome da se upuste u savlađivanje tehnologije i to korak po korak.

Trebate znati da mnogi od onih koje poznajete i poštujete kao poznavaoce tehnologije već godinama rade sa istom tom tehnologijom i sasvim je logično da njihovo fluidno znanje je odraz dugih sati rada i istraživanja i učenja.

Naravno da je taj put jednako legitiman, ali iziskuje dugi niz godina.  U mojim kursevima ćete za veoma kratko vrijeme (nekoliko sati) saznati stvari za koje bi vam regularno trebale godine,saznaćete cake koje izgledaju jednostavne kada se pokažu, ali kada ih ne znate onda su nedostižno znanje.

I još nešto premda ćete savladati nove digitalne vještine, ja ću vam kroz kurseve pokazati principe rada sa digitalnom tehnologijom, principe koje kasnije možete primijeniti na bilo koji novi alat koji se pojavi i nakon ovih kurseva ćete biti u stanju reći da ste DIGITALNO KOMPETENTNI!

Pozivam vas zato da se prijavite bilo na jedan ili više mojih kurseva koji su na raspolaganju te iskoristite poklon kod koji će značajno reducirati cijenu kurseva i koji vrijedi samo za članove grupe DIGITALNI ALATI U NASTAVI i samo za ovaj mjesec decembar 2021 godine.

Prijaviti se možete na linku:

https://www.pcskolarac.info/p/prijava-za-kurseve.html


Srdačan pozdrav

Miro Pandur instruktor