}); IMALA JE SAMO 21 GODINU: TRAGIČNA SMRT POPULARNE YOUTUBERICE ŠOKIRALA REGIJU

IMALA JE SAMO 21 GODINU: TRAGIČNA SMRT POPULARNE YOUTUBERICE ŠOKIRALA REGIJU

 


Srbijanska youtuberica Kristina Kika Đukić oduzela je sebi život u 21. godini života, piše Blic.rs. Javnost je o tome obavijestila njena prijateljica, influenserica Laura Tešanović.

"Na našu veliku žalost moram da vas obavijestim da Kika više nije sa nama. Želim ovim putem da izjavim saučešće njenoj porodici i svim ljudima koji su je voljeli i poznavali... Volim te, Kiko, zauvijek, počivaj u miru", stoji na Instagram nalogu Kikine prijateljice.

Ovu tragičnu vijest potvrdila je i njena majka Nataša Đukić Veličković.

Kako prenose srbijanski mediji postala je popularna preko online drama, međutim nije mogla da podnese pritisak javnosti. Izvršila je samoubistvo, ali se još uvijek ne zna način na koji je oduzela sebi život.

Na YouTube platformi popularne youtuberice nizali su se komentari ispod njenog posljednjeg video snimka koji je objavila prije četiri dana.

Naime, na snimku niko nije ni slutio da će Kika sebi oduzeti život, a okolnosti su ostale misteriozne.

Njen Youtube kanal na kojem je najčešće objavljivala snimke gejmerskog sadržaja prati 700 tisuća ljudi, a 2019. snimila je i pjesmu 'Penjem se na tron' koja na njenom kanalu ima 7,8 miliona pregleda, te se svojevremeno našla na vrhu trendinga.

Osim toga, snimala je i zabavne video klipove primjerice one u kojima odjevena skače u Dunav, 'muva momke na Tinderu' ili 's mamom čita perverzne komentare na mrežama'.

U centar pozornosti šire javnosti u Srbiji došla je zbog svoje javne svađe s jednim od najpopularnijih Youtubera, Bakom Prasetom koji ju je u više navrata izvrijeđao, a o tome se govorilo i u sklopu Jutarnjeg programa jedne srpske televizije.

Inače, Kristina je rođena je 25. jula 2000. godine u Beogradu.

Izvor blic.rs


VAŽNA NAPOMENA: Klikom na reklame podržavate prikupljanje sredstava za edukaciju protiv nasilja na internetu.