}); VELIKI POKLON ZA 5.OKTOBAR SVJETSKI DAN UČITELJA

VELIKI POKLON ZA 5.OKTOBAR SVJETSKI DAN UČITELJA

 
VAŽNA OBAVIJEST:


SRETAN VAM 5.OKTOBAR DAN UČITELJA


Buditi svijest o značaju učitelja nikada nije dovoljno i to treba raditi stalno. Učitelj je neko čiji se uticaj proteže daleko izvan razreda, daleko u budućnost.

Zato smo odlučili napraviti jednu posebnu stvar. Naime, svaki od naših kurseva

a to su:


1.Genially 42EUR   sada 1 EUR

2.Canva 42EUR sada 1 EUR

3.Wordwall  20EUR sada 1 EUR

4.Wakelet 20EUR sada 1 EUR

5.Kreiranje web strance-bloga 42EUR sada 1 EURdajemo po cijeni od samo 1 EUR-a po kursu i tako omogućavamo onima koji žele da dođu do vrijednog znanja o digitalnim alatima, da to sada  i urade. Napomena: kursevi se ne mogu kupiti posebno nego zajedno u paketu koji košta 5 EUR-a.

Protekle skoro dvije godine obilježilo je vrijeme neizvjesnosti kakvo nije viđeno u svijetu, a koje je ostavilo tragove na živote ljudi. Online nastava je preko noći postala realnost koja nije mogla zamijeniti školu, ali je pomogla da se odreaguje tako da ne dođe do potpunog  prekida iste. Ipak, bilo je i dobrih strana, mnogi su otkrili da imaju smisla za tehnologiju, te da uz znanje o digitalnima alatima mogu napraviti čuda koja učenici prihvataju sa oduševljenjem.

Zbog svega toga, neka ovo bude prilika da  priuštite sebi, po ovoj nevjerovatnoj cijeni, najkvalitetnije kurseve koji su izvršili snažan uticaj na prosvjetare svih profila, te da ne dozvolite da vas zatekne nespremne neka slična situacija, koja se možda nikada  više neće ponoviti, a možda se ponovi već sutra.

Mentor kurseva i urednik stranice Učitelj 21. vijeka

Miro Pandur
P.S.

Zainteresirani se mogu javiti na e-mail artinmediamostar@gmail.com sa naznakom " Povodom svjetskog Dana učitelja Prijavljujem se na kurseve" 


Rok za uplatu kurseva po ovoj cijeni traje samo od ponedjeljka 4-og oktobra do subote 9-og oktobra.

KURSEVI POČINJU OD 9.10.2021 godine i raspoloživi su 3 mjeseca. Za to vrijeme imaćete pristup svim kursevima i možete sami odabrati redoslijed praćenja svakog pojedinog kursa.

KAKO UPLATITI POKLON KURSEVE POGLEDAJTE NA LINKU:

https://bit.ly/3oxQpmX