}); NOVEMBARSKI ROK ZA PRIJAVU NA ONLINE KOMPLETAN KURS DIGITALNI ALATI U NASTAVI

NOVEMBARSKI ROK ZA PRIJAVU NA ONLINE KOMPLETAN KURS DIGITALNI ALATI U NASTAVI

 Dragi fanovi Učitelja 21. vijeka, obavještavamo vas da je u toku novembarski rok za prijavu na online kurs DIGITALNI ALATI U NASTAVI - GENIALLY. 
 • Ovaj kurs će Vam pomoći da savladate osnovne korake u radu sa digitalnim alatom Genially i da Vaša online nastava bude dignuta na sasvim novi, viši nivo interaktivnosti, zanimljivosti i učenja.

  Naučićete da digitalni alati nisu bauk i da uprkos nedostatku prethodnog znanja iz oblasti tehnologije, možete napraviti odlične, čak zadivljujuće prezentacije za svoje učenike.

   

       Online nastava je svugdje u svijetu, pa i kod nas („zahvaljujući“ Coroni) došla iznenada i zatekla je mnoge nastavnike i učitelje potpuno nespremne za takav vid nastave. Čak niti školski sistemi nisu spremni za takav radikalan obrt tako da je sav napor prilagođavanja prebačen na nastavnika i učitelja.

        Problemi su kako održati online sat, kako kreirati lekciju i isporučiti je u digitalnom formatu, kako to podijeliti sa učenicima, koji alat odabrati...i još mnogo toga.

       Ovaj kurs je kreiran tako da Vam omogući : kao prvo da izaberete jedan multidimenzionalan alat, pri tome jednostavan, u svijetu veoma prihvaćen od prosvjetnih radnika, a to je Genially.

       Da uz minimalno napora savladate tehnike za koje je inače potrebno dosta truda i istraživanja, da ne kažem lutanja po internetu i raznim tutorialima.

       Svjedok sam da 90% naših polaznika u potpunosti savlada ovaj kurs i usvoji sve potrebne vještine, a o tome svjedoče i njihovi fantastični radovi koje objavljuju u našoj Facebook grupi Digitalni alati u nastavi Genially.

  U ovom kursu naučit ćete:

  • Kako kreirati svoju interaktivnu prezentaciju
  • Kako napraviti kviz 
  • Kako napraviti zanimljivu Escape room igru
  • Kako uz besplatne resurse napraviti originalan sadržaj
  • Kako napraviti SUDOKU
  • Savladati tajne Genially-a koje se ne mogu naći nigdje na internetu
  • Kako od 0- 100 postati online kreativac
  • Kako ideje pretočiti u realizaciju
  • Kako integrirati audio u Genially prezentaciju

  U bonus materijalu ćete naučiti kako kreirati Bitmoji aplikaciju i kreirati sopstvenog avatara te kako tu aplikaciju  integrirati sa alatom Genially.

  Kurs se redovno nadopunjuje novim sadržajima a imate pravo i na konsultacije sa autorom.

       Ovaj kurs je nešto najbolje što smo do sada snimili i može se jednostavno nazvati "masterclass". Preko 5 sati video instrukcija sa brojnim uputama i tzv. tips and tricks.
     Cijena kursa je 15 EUR!
     Instrukcije o načinu plaćanja iz BiH i inostranstva možete naći 


Svjedočanstva korisnika:Nadam se da su Vam ove informacije bile dovoljne i da ćete za sebe odabrati najpovoljniju opciju.
Napominjem da odmah po uplati imate pristup kursu.
S poštovanjem

Miro Pandur 
mentor i autor kursa

Napomena: Postoji mogućnost da više učiteljica, učitelja izvrši uplatu putem jedne uplatnice (čime se smanjuju troškovi uplate) a da svi pojedinačno dobiju pristup Kursu.
KURS
Digitalni alati u nastavi Genially