}); ONLINE EKSKURZIJA - NAJAVA

ONLINE EKSKURZIJA - NAJAVA

EKSKURZIJA ZA SVE UČENIKE OSNOVNIH ŠKOLA BOSNE I HERCEGOVINE

Nermina Alihodžić Usejnovski profesorica je u Desetoj osnovnoj školi, Ilidža. Indira Buljubašić je profesorica u Osnovnoj školi „Musa Ćazim Ćatić“.
Iza Nermine je deset godina predanog rada. Indiru od penzije dijeli manje od deset godina rada. Šta ih povezuje? Djeca, razred, ljubav prema svom poslu, i opet – djeca!��
Profesorica Nermina Alihodžić Usejnovski ovog je proljeća trebala sa svojim đacima otputovati na svoju prvu ekskurziju: prva njena i prva ekskurzija njenih malih maturanta.
 Planirali su je cijelu godinu! Saznanje da je ipak neće moći realizovati izazvalo je tugu u cijelom odjeljenju.
Ali, obje profesorice su odlučile da Nerminine učenike, a i „devetake“ Osnovne škole „Musa Ćazim Ćatić“, kao i sve učenike iz Bosne i Hercegovine koji su ovog proljeća trebali doživjeti nezaboravno iskustvo prve ekskurzije, povedu na ekskurziju! Pozivamo i braću i sestre iz nižih razreda, ali i ostale članove porodice!

PRIDRUŽITE NAM SE! :-)

Ekskurzija će se realizovati u periodu 4.6. – 8.6.2020. Dakle, 4 nezaboravna dana su pred nama!:-) Nećemo tražiti saglasnosti za ovaj put, a ne treba vam ni puno odjeće i baš nikakav džeparac.
Posjetit ćemo neke od najljepših gradova i znamenitosti naše zemlje i svijeta, pjevati, praviti selfije, pisati razglednice. Svi učenici u našoj zemlji i regionu pozvani su na ovo edukativno i zabavno putovanje. Ostalo je još samo malo do polaska. Pozivamo sve zainteresovane učenike i nastavnike da nas prate OVDJE.

PC školarac Team