}); ZA DJECU BiH - JEDNA ŽELJA, JEDAN POKLON, JEDAN OSMIJEH

ZA DJECU BiH - JEDNA ŽELJA, JEDAN POKLON, JEDAN OSMIJEHIzvor: zadjecubih.online

'Nova godina se bliži, a mnogo djece u Bosni i Hercegovini nema od koga dobiti poklon.
Pokažimo im da nisu sami, da neko misli na njih i spreman im je ispuniti jednu želju.
Podstaknuti prošlogodišnjom uspješnom realizacijom ideje da obradujemo djecu iz domova za djecu bez roditeljskog staranja i institucija za pomoć i podršku djeci sa posebnim potrebama, te djeci iz hraniteljskih porodica, i ove godine nastavljamo lijepu priču o Jednoj želji, jednom poklonu i jednom osmijehu.
Potražite na listi dom ili udruženje u Vašoj blizni i ispunite želju jednom djetetu. Izmamite osmijeh na nečijem licu. Označite neke poklone i kupite i pošaljite, ili dostavite na adrese domova/udruženja. Pokažimo primjerom da možemo bolje i više.

Njihove su želje često skromne (neki žele igračku ili trenerku), ali neke Vam se mogu učiniti i drugačijim. Ukoliko pomislite da je previše poželjeti tablet ili mobitel, zastanite i zamislite svoju svakodnevnicu bez njih.'

Šta trebate napraviti:

1. Pogledati spisak i pronaći neprecrtanu želju koju ste u mogućnosti nekome ispuniti.
2. Kliknuti na "Izaberi" te se upisati na našu listu, tako će se želja djeteta prekrižiti i smatrat će se da ćete taj poklon osigurati djetetu.
3. Ako pakete šaljete poštom, naznačite na paketu djetetovo ime ili inicijale, te ga pošaljite na adresu doma/udruženja.
Adresa doma na koju se šalju pokloni nalazi se ispod naziva doma.
4. Pakete (sa naznačenim primateljem) možete i osobno dostaviti. U tom je slučaju jedino potrebno na ovom popisu označiti da ste taj poklon na sebe preuzeli Vi.
5. Ako imate bilo kakva pitanja, javite se na E-mail adresu poklon@zadjecubih.online.
Ili klik na link:
ZA DJECU BIH ONLINE