OVE APLIKACIJE ĆE DRASTIČNO OLAKŠATI SVAKODNEVNICU VAŠE PORODICEU porodici nije lako držati sve stvari na oku, ali ako imate smartfon u svom džepu, to je kao da imate sopstvenog asistenta. U nastavku vam donosimo nekoliko aplikacija koje će vam drastično olakšati život.

Jureći sa posla utrčali ste u prodavnicu i na brzinu kupili nekoliko stvari kojih ste mogli da se sjetite, ali je i suprug kupio neke od njih pa sad imate nekoliko vekni hljeba, ali nemate mlijeka?

Instalirajte Bring, pametnu i jednostavnu šoping listu koju će lako koristiti čak i djeca.
Dovoljno je da izaberete simbole proizvoda koje treba kupiti, a kada je šoping obavljen ponovo je potrebno kliknuti na sliku i aplikacija će obavijestiti ostale članove porodice šta ste kupili. Bring je besplatan i dostupan je za Android.

DogSync
Ako imate psa u kući, ova aplikacija će vam odlično doći. Pomoću nje ćete lakše moći da raspodelite ljubav i pažnju kako bi vaš pas bio zadovoljan. Kada obavite neku obavezu sa psom, štiklirajte to u aplikaciji i svi ostali ukućani će znati šta je urađeno. Takođe ćete u DogSync-u moći da pratite ko se najviše brine o kućnom ljubimcu. DogSync je dostupan za Android i iOS, a košta jedan, odnosno dva dolara u zavisnosti od platforme.

Sleepwalker's Journey
Iako većina roditelja smatra da su video-igriceloše za djecu, ponekad pokleknite pred izazovom i svi zajedno zaigrajte neku lijepu igricu kao što je ova.
Moonboya je mjesec kihnuvši otpuhao sa kreveta i sada hoda kroz snove. Potrebna mu je pomoć da se vrati u krevet, pa ga povedite kroz razne prepreke i raskrčite mu put rešavajući zagonetke u svijetu mašte jer u igrici vi stvarate snove. Igrica je dostupna za iOS (2 dolara) i Android (1 dolar).

Cozi
Ova aplikacija-kalendar je idealna jer je možete podijeliti sa ukućanima kako bi uvijek i svugdje znali šta tačno treba da uradite. Na jednom mjestu se, pored termina obaveza, može nalaziti zajednička lista za kupovinu, ali i još puno toga što ima veze sa vašom porodicom.

Tweekaboo
Svi koji vole da čuvaju uspomene na male i velike događaje obožavaće ovaj lijepo dizajnirani digitalni spomenar. Umjesto upisivanja u šarene knjižice i bilježnice, ubacite slike, bilješke ili video-snimke u Tweekaboo. Sadržaj je moguće i podijeliti putem društvenih mreža, a moguće je i dodati nove fotografija sa Dropboxa ili Instagram. Tweekaboo je dostupan za iOS.