'MAZA' NADMAŠILA SVA OČEKIVANJA : PRVE KOLIČINE NOVOG BH. EUROKREMA RAZGRABLJENE

Prve količine novog bosanskohercegovačkog lješnjak namaza MAZA razgrabljene su sa polica tržnih centara i trgovina, čime su nadmašena sva očekivanja, navodi se u priopćenju kompanije AC Food.

Podsjećamo, MAZA je lansirana na tržište Bosne i Hercegovine krajem decembra prošle godine u pakovanjima sa 20 i 30 posto lješnjaka, te u crunchy verziji sa kuglicama žitarica za hrskave palačinke.

U prvih 25 dana januara svake minute se prodala jedna staklenka MAZA lješnjak namaza
“Od top 3 vrste najveću pažnju izazvao je MAZA lješnjak namaz sa 30% lješnjaka, jedini takav proizvod na domaćem tržištu. Vrijedi istaknuti da je u januaru ove godine kod nekoliko velikih kupaca u BiH ovo bio najprodavaniji namaz. Radi se o proizvodu koji je za kratko vrijeme ostvario enorman rast prodaje, na što svi zajedno možemo biti ponosni”, ističe Ševal Delić, director kompanije AC Food.

“MAZA je postala hit među Bosancima i Hercegovcima."

Zahvaljući prije svega društvenim mrežama, oduševljenje novim okusima se širilo velikom brzinom, tako da je potražnja za MAZOM nadmašila očekivanja.

Osim toga, u pripremi je novo iznenađenje koje će, uvjereni smo, izazvati nove pozitivne reakcije”, kaže Delić.

MAZA je premium proizvod u čijem sastavu su sastojci vrhunske kvalitete s visokim postotkom lješnjaka i bez palminog ulja.

MAZA je domaći lješnak namaz koji za razliku od drugih proizvoda sadrži 30 posto manje šećera. Na njenom razvoju radio je tim domaćih i internacionalnih eksperata i tehnologa.