JEDNAKE PRILIKE ZA SVE: DOPER TECH DONIRAO RAČUNARSKU OPREMU DOMU NA BJELAVAMA

Mnogo toga u životu ovisi o nama samima ali nekad je polazna tačka odnosno stajalište ono što nas, nažalost ili nasreću, odredi za cijeli život. Zbog toga je iznimno važno, i presudno da se društvo, bez obzira u kakvoj se situaciji nalazilo, barem potrudi svima pružiti jednake prilike za uspjeh.
U državama poput naše to je naravno teško, no u situacijama kada sustav nema adekvatan odgovor, srećom, postoje ljudi koji takve situacije i prilike ne ignoriranju nego na njih odgovore u skladu sa svojim mogućnostima.
Kiseljačka tvrtka Doper Tech čini upravo to. “ U malim sredinama gdje svi sve znaju, prilika za djelovanje je mnogo i mi, kao i brojni drugi kiseljački mali, srednji ili pak veliki gospodarstvenici trudimo se odgovoriti brojnim upitima za pomoć onima kojima je to potrebno” kaže nam vlasnik spomenute tvrtke Mladen Perić te ističe važnost društveno odgovornog djelovanja za sve poduzetnike kojim se kako kaže, vodi i on i njegovi zaposlenici. Premda se kako kaže, ne radi o onom nepisanom pravilom da su u mjesecu prosincu svi humanitarni, ovoga puta prilika za djelovanjem ukazala se upravo ovih dana.
Naime, Dom za djecu bez roditeljskog staranja Bjelave trenutno je u fazi opremanja jedne prostorije namijene isključivo edukaciji svojih štićenika kako bi isti mogli adekvatno pratiti školske procese i izvršavati svoje obaveze. Naravno, u 21. stoljeću edukacije nema bez adekvatne računarske opreme stoga je upravo tu “uskočila” tvrtka Doper Tech te ovoj ustanovi donirala 10 računara.
“Nadamo se da će im ovi pokloni pomoći prije svega u boljem obrazovanju a samim time i ulaganju u znanje te bolju budućnost njih samih ali cjelokupnog društva kojega su i oni dio”, kazali su iz spomenute tvrtke te ujedno pozvali i sve druge  da se uključe u ovu akciju.