NASTAVAK 'WRECK-IT RALPH' DONOSI URNEBESNU PUSTOLOVINU KROZ ONLINE SVIJET

Walt Disney Animation Studio produkcija je objavila teaser trailer za nadolazeći animirani 3D nastavak Wreck-It Ralph 2: 'Ralph Breaks the Internet'. Za režiju su se ponovo pobrinuli redatelji Phil Johnston i Rich Moore, a scenarij potpisuje Pamela Ribon. Glasove su likovima posudili John C. Reilly kao Wreck-It Ralph, Sarah Silverman kao Vanellope von Schweetz, Jack McBrayer kao Fix-It Felix, Jane Lynch kao narednica Calhoun, Taraji P. Henson kao Yesss, Alan Tudyk, James Corden i Ana Ortiz.

     Prošlo je šest godina od prvog Wreck-It Ralph-a, a Ralph i Vanellope, sada prijatelji, pronalaze bežični ruter u svojoj arkadi, koji ih vodi u nove avanture, daleko od svijeta video igara. U ovom dijelu će omiljeni zločasti lik iz video igre, kojem glas posuđuje John C. Reilly, pobjeći iz arkade i zajedno s Vanellope upasti u digitalni prostor i susresti se sa aplikacijama, clickbait-ovima, meme-ima i eBey-om i sudjelovaće u različitim aspektima internet kulture.
Kao što je Johnston rekao: "Internet je savršeno mjesto za Ralpha i Vanellope. Obimom i razmjerom je ogromno tako da su mogućnosti za komediju beskrajne."

Producent Clark Spencer je uživao radeći na ovom nastavku: ''Uzeti ove likove koje obožavamo i prenijeti ih u ogromni svijet interneta nam je dalo priliku da puno istražujemo. Naš kreativni tim naporno radi da dizajnira nešto što poznajemo - internet - kao originalni i maštoviti svijet.''

Ono što iz vrlo kratkog teasera nije vidljivo jest da će Wreck-It Ralph 2 biti zapravo Disneyjev ekvivalent Ready Player One. Osim svih Disneyjevih princeza potvrđene su cameo uloge popularnih likova iz raznih Disneyjevih, Marvelovih i Lucasfilm ostvarenja. Sasvim sigurno je da ćemo imati prilike susresti famozne likove C-3PO i R2-D2.

Ralph Breaks the Internet: Wreck-It Ralph 2 u kina stiže 21. novembra 2018. godine.


Pripremila:
Azra Pandur