MAJKA IZRAZILA DIVLJENJE PREMA UČITELJIMA I PORUČILA RODITELJIMA DA SE SJETE KAKAV JE TO NEVJEROVATAN POSAO

Jedna mama s Floride otišla je u kupnju školskog pribora za svoje kćeri. Na prvu se iznenadila cijenama olovaka, bojica i ostalog, ali onda se zamislila nad učiteljima koji često i sami kupuju pribor kako niti jedno dijete ne bi bilo bez neophodnog.

Brittany Manning na Facebooku je odlučila izraziti svoju zahvalnost učiteljima i profesorima, a njezina je objava postala viralni hit. Podijeljena je više od 78.000 puta.“Danas sam potrošila 150 dolara na pribor. U meni se probudila štedljivost kako se košarica punila. Činilo se tako puno”, napisala je u uvodu.

No, tada je shvatila da je to ništa s obzirom na ono što će učitelji investirati u njihovu djecu.

“Učitelj vašeg djeteta će potrošiti puno više od ovoga. Kada vaše dijete ima problema, vaš učitelj će doma razmišljati o njemu i o tome kako mu pomoći da sutradan uspije.”

Brittany se divi strpljenju učitelja koji se često susreću s učenicima čije se ponašanje mijenja. Zato je poručila roditeljima da se sjete da učitelji rade u punim učionicama i da je to nevjerojatan posao.

“Vaš učitelj nema samo dvoje djece. Imaju ih 15 i više. I vole ih. Štite. Vode. Mole se za njih. Učitelj vašeg djeteta je vaš blagoslov. To ne košta ništa. Danas sam zahvalna za priliku što sam išla u kupnju školskog pribora”, zaključila je Brittany.