UKRASITE SOBE VAŠE DJECE SA FANTASTIČNIM GRAFITIMA

Iako u nekim slučajevima grafiti na vanjskim zidovima zgrada izgledaju prljavo zbog antidruštvenih poruka i uvreda, to ne znači da ovaj način crtanja i bojenja zidova se ne može pretvoriti u umjetnost, ako se radi sa talentom i na takav način da grafiti predstavljaju lijepe i pozitivne stvari.

Pomoću grafita možete ukrasiti prostorije u vašem domu, posebno kada je riječ o sobama za tinejdžere ili djecu. Takav dizajn u kući može spektakularno ukrasiti zidove i u isto vrijeme može reći mnogo o osobnosti osobe koja živi u tom prostoru.

U odnosu na pozadinu ili nal epnice, grafiti su trajniji, zbog posebnih sastojaka koje sadrže. Oni predstavljaju jedinstvenu dekoraciju, transformirajući jednostavne bezlične sobe u ugodni prostor za život. Za mališane, možete napraviti grafite sa likovima iz crtanih filmova koje djeca vole ili umirujuće pejzaže koji pretvaraju sobu u zemlju bajke koja ih potiče da sanjaju.

Ako se pitate gdje drugo možete primijenite grafite, trebalo bi znati da oni savršeno izgledaju na namještaju. Ormar ili plakar, stara komoda išarana grafitima postaje novi komad namještaja potpuno jedinstven i moderan.